Bedrijfsnieuws

Mark Heijmans programmamanager Nevedi

Mark_HeijmansMark Heijmans is met ingang van 1 januari 2015 benoemd tot programmamanager Diervoeder bij de Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi). Dat meldt de vereniging.

Naast de verantwoordelijkheid voor verschillende dossiers en projecten voor de Nederlandse en Europese diervoedersector zal zijn inzet met name gericht zijn op het voorbereiden, ontwikkelen en implementeren van nieuwe samenwerking met ketenpartners in de zuivel-, eieren- en varkenssector.

Heijmans was werkzaam voor de ZLTO en LTO Nederland. Daar hield hij zich als coördinator en projectleider onder meer bezig met mineralenkringlopen in de veehouderij en andere complexe maatschappelijke thema’s en politieke dossiers. Heijmans studeerde economische en agrarische geografie aan de Universiteit Utrecht en in Wageningen. (Foto: Nevedi)

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?