Bedrijfsnieuws

Herkemij na jaar weer weg bij Vion

MM_Bedrijfsnieuws_Michiel HerkemijMichiel Herkemij kondigt zijn vertrek aan als CEO van vleesproducent Vion Food. Herkemij en de Raad van Commissarissen van Vion Food hebben in onderling overleg vastgesteld dat het na een aantal ingrijpende maatregelen die onder Herkemij zijn doorgevoerd, tijd is voor ander leiderschap in de onderneming. Herkemij trad aan op 15 januari 2014 en was slechts een jaar in dienst van Vion.

Eerder dit jaar liet de CEO al weten ‘geen vleesman’  te zijn. Onder leiding van Herkemij, heeft Vion Food sinds lange tijd weer een stijging van het bedrijfsresultaat laten zien op basis van een meer commerciële en klantgerichte aanpak. Ook is het voortouw genomen in het meer transparant maken van de gehele sector. Vion Food publiceert nu nu de diverse keuringsrapporten op haar website en maakt op die wijze ook incidenten kenbaar die in het bedrijfsproces zijn opgetreden. Herkemij: “Mijn taak zit erop. Ik ga weer doen waar mijn persoonlijke ambitie ligt: zaken doen met merken in een internationale werkomgeving”. 

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?