Bedrijfsnieuws

Martin Grift nieuwe voorzitter Nevedi

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMartin Grift (56) is vanaf 1 januari 2015 de nieuwe voorzitter van het bestuur van Nevedi. Hij is de opvolger van Huub Fransen (Fransen-Gerrits), die in de nieuwe samenstelling van het bestuur vice-voorzitter wordt. Samen met Jan Potijk (For Farmers) vormen zij het Dagelijks Bestuur van de vereniging.

Martin Grift is algemeen directeur van Agruniek Rijnvallei in Wageningen. Hij gaat voor de komende twee jaren de voorzittershamer hanteren. De voorzitter van Nevedi vervult vooral  een interne rol en vormt – samen met overige leden van het algemeen bestuur – een bestuurlijk aanspreekpunt voor leden van de vereniging. Henk Flipsen is operationeel verantwoordelijk voor de organisatie en vormt als directeur ook het gezicht van Nevedi naar buiten.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?