Bedrijfsnieuws

Ilonka Audenaerde nieuwe commercieel directeur Bonduelle

Bonduelle Noord-Europa heeft Ilonka Audenaerde (41) aangesteld als commercieel directeur Benelux. Audenaerde is al vijf jaar werkzaam bij Bonduelle. Tamara Schuitvlot (33) volgt Audenaerde op als Marketing Director Benelux.

In haar nieuwe functie zal Audenaerde zich te richten op duurzame winstgevendheid en klantgerichtheid. Tamara Schuitvlot wordt in haar nieuwe rol als Marketing Director Benelux onder andere verantwoordelijk voor het verder verankeren van Bonduelle’s positionering bij de consument door middel

“Met Ilonka in de directie als commercieel directeur geven we vorm aan onze ambitie om nog sterker met onze klanten samen te werken aan de groei van het merk Bonduelle“, vertelt Arno van Dongen, algemeen directeur van Bonduelle Noord-Europa.

Tamara Schuitvlot volgt Audenaerde op als marketing director Benelux. Hiervoor was zij vier jaar verantwoordelijk voor de marketingstrategie van Bonduelle Nederland.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?