Bedrijfsnieuws

Bas Padberg managing director Arla Foods

MM_Bedrijfsnieuws_Padberg_vierkantBas Padberg (43) is per 1 oktober 2014 benoemd tot Managing Director van zuivelonderneming Arla Foods Nederland. Hij volgt daarmee de Brit Andrew Simpson op die deze positie vanaf 1 januari 2011 heeft bekleed.

Padberg heeft een commerciële achtergrond met internationale ervaring. Sinds 2011 werkte hij bij Royal FrieslandCampina als Business Unit Manager Valess. Daarvoor heeft hij diverse functies bekleed bij British American Tobacco.

Arla Foods Nederland (circa 350 medewerkers) voorziet Nederland van dagverse zuivel, houdbare zuivel, kaas en boter. Het bedrijf voert merken als Arla, Melkunie, Milk & Fruit, Apetina, Breaker, Castello en Lurpak. De onderneming is onderdeel van Arla Foods, een zuivelcoöperatie van ruim 12.000 melkveehouders in Denemarken, Zweden, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, België, Luxemburg en Nederland, en de grootste producent van biologische zuivel in de wereld.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?