Bedrijfsnieuws

Alfa Accountants meest klantvriendelijke accountantskantoor

Alfa Accountants en Adviseurs is het meest klantvriendelijke accountantskantoor van Nederland. Die conclusie trekt zakenblad Incompany in haar jaarlijkse Incompany 100, een onafhankelijk onderzoek naar de klanttevredenheid in zakelijke dienstverlening. Alfa scoort met name op de aspecten prijs en service. In 2010 eindigde Alfa al op de tweede plaats en in 2012 op de derde plaats in de Incompany 100.

‘Een resultaat om in te lijsten’ trekt Incompany als conclusie uit het onderzoek onder klanten van Alfa. Elk jaar meet het zakenmagazine de tevredenheid van klanten uit de zakelijke dienstverlening in negen sectoren. Zij zijn verantwoordelijk voor de keus van hun accountant of waren nauw betrokken bij het selectieproces. Deelnemende klanten moeten hun accountantskantoor op zestien punten waarderen met een rapportcijfer.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?