Bedrijfsnieuws

Frank Donkers directeur Europa bij Kingspan

FrankDonkers_Kingspan_vierkantKingspan Group heeft Frank Donkers aangesteld als European Market Development Director. Hiermee hoopt de fabrikant van het ‘nieuwe bouwen’ zijn groeiambities binnen Europa te kunnen realiseren.

Frank Donkers is reeds 30 jaar actief in de Europese bouw- en vastgoedsector en bekleedde diverse directie- en managementfuncties bij onder meer Aliso, IKO Europe en Kingspan Geïsoleerde Panelen. Donkers participeert al jaren in verschillende (kennis)platforms waaronder Brandveilig Bouwen Nederland, Dutch Green Building Council, Renovate Europe, European Alliance of Companies for Energy Efficiency in Buildings, Nederlands Verbond Toelevering Bouw, Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche, CIR Isolatieraad en Infosteel.

De leiding van de commerciële activiteiten in Nederland wordt overgenomen door Pieter Snelder die voorheen actief was als Manager Product Marketing & Support bij Kingspan Insulation Continental Europe. De leiding van de commerciële activiteiten in België wordt overgenomen door David McMahon, Managing Director van Kingspan Door Components.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?