Bedrijfsnieuws

Van Rijn en Schat maken RvC Vion compleet

VionFood_Cees van RijnTer verdere aanvulling en versterking van de Raad van Commissarissen van Vion treden twee nieuwe commissarissen toe. Cees van Rijn (67, op de foto), voormalig CFO van Nutreco en Sipko Schat (54), voormalig bestuurder van Rabobank, zijn op 1 oktober aangetreden als commissaris met de portefeuille financiën en voorzitter.

Met de benoeming van beide nieuwe commissarissen, tijdens de eerder deze week gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, is de Raad van Commissarissen van Vion nu op volle sterkte. Hans Huijbers heeft per 1 oktober de functie van voorzitter van de Raad van Commissarissen van Vion neergelegd. Hij blijft aan als vicevoorzitter.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?