Bedrijfsnieuws

Huijbers legt functie voorzitter RvC Vion Food neer

Met ingang van 1 oktober heeft Hans Huijbers de functie van voorzitter van de Raad van Commissarissen van Vion Food neergelegd. Hij wordt vicevoorzitter en Sipko Schat de nieuwe voorzitter. Huijbers heeft nu meer tijd voor ZLTO en zijn functies binnen LTO Nederland.

“We hebben stevige commissarissen kunnen benoemen, elk met een eigen netwerk en expertise waar Vion Food behoefte aan heeft”, aldus Hans Huijbers. “Het is een persoonlijke afweging van belangen. Ik moest mijn aandacht en energie over te veel gebieden verdelen en elk terrein vroeg maximale inzet en het past niet bij mijn karakter om deze verantwoordelijkheden maar half te doen. Met deze keuze komt tijd vrij voor de doorontwikkeling van ZLTO, mijn taken binnen LTO Nederland en de LTO portefeuille Duurzaam Ondernemen.”

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?