Bedrijfsnieuws

Paul Daniëls volgt Yvonne van de Camp op bij de vab

Paul_DaniëlsPaul Daniëls zal in september 2014 de werkzaamheden overnemen van Yvonne van de Camp als secretaris bij de Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs (vab). Van de Camp vertrekt in oktober met haar gezin voor een aantal jaren naar de Verenigde Staten vanwege het werk van haar man.

Paul Daniëls (46) woont in Arnhem en werkte bij onder meer Cavee Coveco, Dumeco, Blgg Oosterbeek, Fruitconsult en SAC Nederland. Bij de vab ziet hij kans om zijn liefde voor schrijven en het organiseren van projecten te verenigen en in dienst te stellen van een gedreven team adviseurs.

Over de auteur: Henk Have
Henk ten Have groeide op op een akkerbouwbedrijf in Groningen, maar richtte zich tijdens zijn opleiding Diergezondheidszorg aan Van Hall Larenstein in Leeuwarden op de...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?