Algemeen

Agrivaknet zoekt beste bedrijfsadviseur

Agrivaknet is op zoek naar de beste bedrijfsadviseur van 2014. Die adviseur moet het best in staat zijn de klant te adviseren en te begeleiden door zijn of haar specifieke kennis en aanpak. Dat meldt de vakvereniging op haar website.
Adviseurs kunnen worden aangemeld voor de Agrivaknet-verkiezing Bedrijfsadviseur 2014.Vervolgens wordt er een competitieavond georganiseerd waarbij de groep genomineerden, door het spelen van een onderlinge competitie, zelf drie winnaars uitkiest. De winnaars van deze competitie gaan door naar de vakjury ter eindbeoordeling.
Tijdens de Agrivaknet Conferentie op 4 februari 2015 krijgt het publiek ook de mogelijkheid om te stemmen. De jury-uitslag is bepalend voor de titel Bedrijfsadviseur 2014. Het publiek kiest een publiekswinnaar. (Foto: Agrivaknet)

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook Linkedin

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?