Bedrijfsnieuws

Aalt Dijkhuizen opvolger Cees ’t Hart bij Agri- en Foodsector

AaltDijkhuizenWebversieAalt Dijkhuizen volgt Cees ’t Hart op als boegbeeld van de topsector Agri&Food. Dat maakte minister Kamp van Economische Zaken donderdag 13 februari bekend bij het afscheid van Dijkhuizen als voorzitter van de raad van bestuur van Wageningen UR.

’t Hart, topman van zuivelconcern FrieslandCampina, legt de functie van boegbeeld per 15 maart 2014 neer.

Samenwerking is de kern van de topsectorenaanpak van het kabinet. “Dijkhuizen heeft zich de afgelopen drie jaar ingezet om de topsector Agri&Food op de kaart te zetten. Ik ben blij dat hij zijn kennis en ervaring ook de komende jaren zal inzetten als boegbeeld van deze sector”, aldus Kamp.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?