Algemeen

Wie wordt de beste werkgever?

Beste_werkgever_100x100V-focus doet onderzoek naar de meest geliefde werkgever. Bij welk bedrijf in de dierlijke sector zou u graag willen werken, als u nu voor de keuze stond om een nieuwe werkgever te kiezen? En om welke redenen? Doe mee en maak kans op een gratis abonnement op een AgriMedia-uitgave naar keuze.
Wij willen dat graag van u weten en hopen dan ook dat u wilt deelnemen aan een online onderzoek. Iedereen die in of voor de veehouderij werkt, of wil werken, kan meedoen aan het onderzoek.
Inmiddels hebben al  500 adviseurs, veehouders, onderzoekers, beleidsmakers enzovoort de vragenlijst ingevuld. Heeft u de online vragenlijst al ingevuld? Het vraagt slechts drie minuten van uw tijd. We streven naar minimaal 1000 ingevulde vragenlijsten. Stuur de link ook door naar uw collega’s in de sector. Alvast bedankt! Het onderzoek wordt uitgevoerd door Geelen Consultancy in Wageningen. Ga naar het onderzoek (vul ‘werkgever’ in als wachtwoord):
http://geelen.optimezers.nl/agrimedia/toplogn.htm

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?