Algemeen

V-focus zoekt de beste werkgever

Welke werkgevers zijn het meest geliefd onder het lezerspubliek van V-focus? En bij welk bedrijf in de dierlijke sector zou u graag willen werken, als u nu voor de keuze stond om een nieuwe werkgever te kiezen? En om welke redenen? Wij willen dat graag van u weten en hopen dan ook dat u wilt deelnemen aan een online onderzoek. Iedereen die in of voor de veehouderij werkt, of wil werken, kan meedoen aan het onderzoek.
Het onderzoek wordt uitgevoerd door agrarisch marktonderzoeksbureau Geelen Consultancy in Wageningen.

Meedoen aan het onderzoek

Begin volgende week krijgen V-focuslezers een persoonlijke uitnodiging per e-mail om deel te nemen aan het onderzoek. Maar u kunt ook deelnemen aan het online onderzoek door hier te klikken en op de eerste pagina het wachtwoord ‘werkgever’ in te typen.
Wij stellen het zeer op prijs wanneer u de online vragenlijst wilt invullen. Het onderzoek duurt minder dan drie minuten. Uiteraard worden uw gegevens volledig anoniem verwerkt.
Als u vragen heeft over deze online vragenlijst, dan kunt u bellen of mailen naar Geelen Consultancy, tel.: 0317 – 425958 of 06 – 20607090 of marktonderzoek@geelen-consultancy.nl).
Wij danken u bij voorbaat voor uw tijd en moeite.

Resultaten

Onder de deelnemers wordt tien keer een jaarabonnement op een vaktijdschrift, uitgegeven door AgriMedia, verloot (abonnement naar keuze).  U dingt mee door uw contactgegevens in te vullen aan het einde van de vragenlijst.
De resultaten worden gepubliceerd in de V-focus van 20 september 2013.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?