Algemeen

Prijzentoer klanttevredenheid 2012

Vrijdag 5 oktober was het weer zover, de jaarlijkse ‘rijtoer’ langs de besten als het gaat om de V-Focus/AgriDirect  top 50 bedrijven.

Alweer voor de derde keer mocht ik met het rondtrekkende prijzencircus een groepje toppers verblijden met een lijvig certificaat. Ditmaal in regio Noord samen met Anke van Oerle van AgriDirect.

We deden als eerste Booijink Veevoeders in Raalte aan.  Ik  vroeg me al rijdende naar de parkeerplaats al af of AgriMedia al een eigen P bij hen heeft, immers alweer voor de vierde keer deelden we hen de eerste prijs uit. Maar liefst een 8,2 kreeg Booijink als rapportcijfer klanttevredenheid. Het beste jongetje van de klas. Jan en Giel Booijnk (directie) zaten al klaar in een ouderwets aangeklede jaren 50 kamertje. De koffie was gelukkig van iets jongere datum. Ze blijven ingetogen die Oosterlingen. Blijheid wordt nauwelijks getoond en Booijink meldde dat niet zij maar hun klanten de prijs verdienen; wat een prachtige bescheidenheid. Bij het vertrek liepen Anke en ik door de kamer van de verkoopdienst. Een van de mensen daar vroeg me wanneer het aanstaande top 50 -onderzoek gebeurt; april tot juni merkte ik op. Oh zei de man, dan zullen we in die periode extra aardig doen naar onze klanten.

Daarna in volle vaart naar Leek waar een keurig uitgedoste en opgedofte directiesecretaresse Antje Kneefel van Alan accountants ons opwachtte. De heren van de directie hebben mij afgevaardigd, zij zijn op pad, meldde ze lopende naar de ‘mooie ‘kamer.

Een fotoshotje van Antje met Anke van AgriDirect en daarna full speed naar ‘prijzenklant ‘nummer drie: accountant Woldendorp in Bedum. De Heer Woldendorp zelf was bij aankomst nog niet klaar met zijn lunch in het ‘stulpje’ achter het kantoor. Met trots nam Woldendorp het certificaat uit Anke’s handen. Bij binnenkomst viel ons op de balie de gekopieerde lijst van de top 50 al op. Die lag keurig in plastic voor ieder zichtbaar; wel met enige censuur omdat de kolom met de beltest eraf was geknipt. Nu moet je weten dat Woldendorp daar minder goed was uitgekomen, vandaar.

Als laatste togen we naar Sikma veevoeders in Stroobos. De heren Dijkstra en Sikma, de directieleden van dit kleine mengvoerbedrijf, zaten al op z’n paasbest klaar in de  ‘opkamer. Koffie met gebak daar. En aan de muur was al een schroef geplaatst voor het certificaat. Konden we het zo ophangen naast de twee eerdere certificaten. Praktisch toch.

De prijzengalerij van Brameco-Zon in Eindhoven bevindt zich meteen achter de voordeur. Hoewel er al een indrukwekkend rijtje eerbewijzen is uitgehangen, is de vreugde om deze nieuwe prijs ter gelegenheid van de hoge  klantwaardering groot. Het felicitatiecomité van route Zuid, bestaande uit Marc Strijker (AgriDirect) en Geesje Rotgers (V-focus) wordt allerhartelijkst ontvangen.  En vertrekt niet veel later naar de andere kant van Nederland: Goes, naar ZLM Verzekeringen! Hier zat de directeur agrarische zaken al klaar om de prijs in ontvangst te nemen. Het in ontvangst nemen van prijzen is hier in Goes haast routine geworden. Zo juist was namelijk een soortgelijke prijs binnen gedragen door de Bond van Verzekeraars. Net als vorig jaar en het jaar daarvoor. Dat laatste geldt ook voor de Top 50-prijs.

Tenslotte stond Helmond op het programma, hier zetelt een van de agriteams van ABN Amro. De ontvangst in Helmond was groot. Vanwege de feestvreugde maar ook gerekend naar de omvang van het ontvangstcomité van de beste bank in de Top 50. Een zaal vol buiten- en binnendienstmedewerkers alsmede enkele klanten waren bijeen gebracht om gezamenlijk het certificaat in ontvangst te nemen. Het feest werd luister bijgezet met fantastische Bossche bolletjes en een fotograaf.

 

 

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?