Adviseurs | Algemeen | Persbericht

Booijink voor vierde keer op rij beste adviesbedrijf van Nederland

Booijink Veevoeders uit Raalte is in 2012 voor de vierde maal op rij uitgeroepen tot beste adviesbedrijf in de ‘Top 50 Adviesbedrijven’. Dit grootschalige klanttevredenheidsonderzoek onder veehouders, georganiseerd door vakblad V-focus en agrimarketeer AgriDirect wordt jaarlijks uitgevoerd. Dit jaar deden 12.700 veehouders mee aan het onderzoek; zij gaven rapportcijfers voor hun tevredenheid over de adviesbedrijven waarmee zij in het afgelopen jaar zaken deden.

De veehouders gaven aan hoe tevreden zij zijn over hun voerleverancier, hun accountant of boekhoudkantoor, hun agrarische verzekeraar en hun bank. In vergelijking met vorig jaar zijn er nauwelijks verschillen. De voerleveranciers die in 2011 de hoogste ogen gooiden, doen dat opnieuw in 2012. Dit geldt ook voor de accountantskantoren en verzekeringsmaatschappijen. Alleen bij de banken zijn er grote verschuivingen. ABN Amro is dit jaar de grote winnaar en verslaat voor het eerst Friesland Bank. Bij de Friese bank is de economische crisis hard aangekomen; het leidde tot een samengaan met Rabobank. Grote reorganisaties zorgen doorgaans voor onrust en een lagere klanttevredenheid.

Beste veevoerbedrijven in 2012

  1. Booijink Veevoeders, Raalte (8,2)
  2. Sikma Veevoeders, Stroobos (8,0)
  3. Brameco-Zon, Eindhoven (8,0)

Beste agrarische accountants/boekhoudkantoren in 2012

  1. Administratiekantoor Woldendorp, Bedum (7,9)
  2. Alan, Leek en Oosterwolde (7,6)
  3. Bilanx, Almelo (7,5)

Beste agrarische verzekeraars in 2012

  1. ZLM Verzekeringen, Goes (7,5)
  2. De Onderlinge, diverse maatschappijen (7,5)
  3. Univé (7,3)

Beste agrarische bank in 2012

  1. ABN Amro (6,8)

Ga voor de volledige uitslag naar: Top 50 – V-Focus 2012.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: AgriDirect (Karine Hermans),  e-mail: karine@agridirect.nl of V-focus (Geesje Rotgers), e-mail: grotgers@agrimedia.nl. Een uitgebreid verslag staat in V-focus, oktober 2012 (verschijnt 21 september).

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?