Bedrijfsnieuws

Resultaat AgruniekRijnvallei conform doelstelling

AgruniekRijnvallei heeft het boekjaar 2023 afgesloten met een resultaat na belasting van 1,1 miljoen euro. Dit is conform de doelstelling. De geldomzet was ruim 400 miljoen euro. In het resultaat is rekening gehouden met een nog uit te betalen prijsreductie van bijna 600.000 euro aan de afnemers.

Over het afgenomen volume van 2023 wordt een prijsreductie van 1,00 euro per ton
uitbetaald aan de klanten die in januari 2024 nog steeds klant bij AgruniekRijnvallei waren. Verder wordt aan trouwe klanten een prijsreductie van 1 procent uitgekeerd over de in 2024 afgenomen gewasbeschermingsmiddelen.

In december 2023 heeft bestuurslid Herry Kok aangegeven terug te treden als bestuurslid en als commissaris en zich niet beschikbaar te stellen voor een nieuwe bestuursperiode. Het bestuur heeft besloten de vacature niet in te vullen en het aantal commissarissen geleidelijk terug te brengen naar 5 bestuursleden en twee adviseurs in 2026.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?