Bedrijfsnieuws

Rectificatie: netwerkconferentie op 21 maart kosteloos toegankelijk voor Vab-leden

Op 21 maart is de Vab-netwerkconferentie Erf van de Toekomst gepland in congrescentrum De Reehorst in Ede. Wat u kunt verwachten tijdens het congres las u in de eerste V-Focus van 2024. Er zijn twee belangrijke wijzigingen ten aanzien van wat u in het artikel leest.

In het artikel ‘Netwerkconferentie Erf van de Toekomst’ op pagina 38 en 39 in de eerste editie van vakblad V-Focus van dit jaar, leest u dat de kosten voor deelname aan de netwerkbijeenkomst 110 euro exclusief BTW bedragen voor Vab-leden. Deze vermelding is niet correct, de conferentie is gratis toegankelijk voor leden van de vereniging. Wel is een ‘no show fee’ van kracht; als u zich opgeeft maar niet naar de conferentie komt, betaalt u 145 euro. In het artikel leest u dat Gijsbert Duijzer van Deloitte invulling geeft aan de break-out sessie over de toekomstige invulling van het landelijke gebied. In plaats van Duijzer zal Freek Soetenga van het Ministerie van LNV deze sessie voorzitten. 

Erf van de toekomst

Vanwege de landelijke beëindigingregeling veehouderijen, het gebrek aan een opvolger, onwerkbare wet- en regelgeving of een combinatie van factoren, zullen meer agrarische bedrijven de landbouwactiviteiten staken in de komende tijd. Een vraag die daarop volgt is ‘wat kan nu’. Adviseurs kunnen die vraag vaker verwachten. Op 21 maart gaan Gijsbert Duijzer van Deloitte, Henk Mulder van het  Ministerie van LNV en Sanne Groot Koerkamp van Rabobank in op de politieke visie op het veranderende platteland. In acht break-out sessies doen ervaringsdeskundigen en kartrekkers van succesvolle herbestemmingprojecten suggesties aan de hand voor herbestemmen van agrarische bedrijven.

Meer informatie vindt u over de netwerkconferentie vindt u hier.      

Foto: Christoph Scholz via Flickr

Over de auteur: Wilbert Beerling
Wilbert Beerling groeide op een melkveebedrijf op. Sinds 2011 werkt Wilbert bij AgriMedia waar hij nu zorg draagt voor de samenstelling van de vakbladen V-Focus...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?