Algemeen

VIDEO: Terugblik op Melken voor Morgen 2023

De derde editie van Melken voor Morgen vond op donderdag 12 september plaats op Landgoed Nergena in Bennekom (Gld.). Tijdens deze studiedag gingen vijf sprekers dieper in op uiergezondheid.

Melken voor Morgen is een jaarlijks evenement en werd bezocht door tientallen veehouders, dierenartsen en andere professionals uit de melkveesector. Tijdens de studiedag spraken onder meer Mirjam Wiersma (trainer van Cow Signals), Zyncke Lipkens (dierenarts Melkcontrolecentrum Vlaanderen) en Sofie Piepers (onderzoeker M-team, Faculteit Diergeneeskunde en spin-off Mex van Universiteit Gent).

De studiedag is een initiatief van Veehouderij Techniek, Elite, V-Focus, Veearts en Veehouder en Veearts. Voor abonnees van deze vakbladen was het evenement gratis te bezoeken. Mocht je de studiedag gemist hebben, dan kun je als abonnee alle presentaties online terugkijken. De presentaties verschijnen komende weken op de website van Veehouderij TechniekElite en V-Focus.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?