Bedrijfsnieuws

Nijhof-Wassink neemt Landhandel Meyer over

De divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink neemt per 1 oktober 2022 de activiteiten van het logistieke gedeelte van Landhandel Meyer uit het Duitse Bösel over. Dat meldt Nijhof-Wassink op haar website.

De dertien personeelsleden en een wagenpark van tien combinaties van Landhandel Meyer gaan per 1 oktober verder onder de naam Meyer Agrarlogistik ‚ÄúDeze overname past in de strategie van Nijhof-Wassink om te groeien in het transport voor de mengvoederindustrie en zowel internationaal als regionaal nog sterker aanwezig te zijn. De  huidige of voormalige eigenaar Ralf Meyer blijft verbonden aan het bedrijf in een commerci√ęle rol‚ÄĚ, zegt Martin Schoemaker, Managing Director Feed Logistics van Nijhof-Wassink.

De Feed Logistics divisie van Nijhof-Wassink verzorgt dagelijks met ruim 400 combinaties het bulktransport van de droge grondstoffen en additieven voor de productie van veevoeders, zoals prote√Įnen, melkpoeder, weipoeder en vitamins. Daarnaast distribueert het bedrijf diervoeders, kunstmest en zakgoed van fabrikanten naar agrarische afnemers.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook Linkedin

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?