Bedrijfsnieuws

Samenwerking Nukamel en RumiVar

RumiVar en Nukamel slaan de handen ineen. Nukamel is producent van zuivelnitiritie voor jonge dieren, RumiVar levert voedingsadvies, mineralen en opfokmelkproducten.

Door de samenwerking willen RumiVar uit Zuidwolde en Nukamel uit Weert beogen met de samenwerking beide het assortiment te vergroten en de kwaliteit ervan te verhogen door de bundeling van kennis en gezamenlijk onderzoek.

De gedeelde visie van Nukamel en RumiVar op het gebied van jongvee-opfok, heeft inmiddels al geleid tot het formeren van een nieuw gezamenlijk team van kalverspecialisten.

Nukamel is volgens eigen zeggen de eerste die het ‘melkvervanger-concept’ voor kalveren lanceerde in Europa met de introductie van het product in 1954. Het heeft een productielocatie in zowel België als Nederland. RumiVar is als adviesbureau en handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren van mineralen, specialiteiten en concentraten via mengvoer(bedrijven) voor de melkvee-, vleesvee-, geiten-, schapen- en varkenshouderij. Daarnaast levert het aanvullende diervoeders zoals kalver- en biggenmelk en mineralen.

Over de auteur: Wilbert Beerling
Wilbert Beerling groeide op een melkveebedrijf op. Sinds 2011 werkt Wilbert bij AgriMedia waar hij nu zorg draagt voor de samenstelling van de vakbladen V-Focus...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?