ABZ Diervoeding neemt H.W. Koning over

ABZ Diervoeding neemt de diervoederactiviteiten van fa. H.W. Koning per 2 december over. De activiteiten met betrekking tot lava3, krijt, rapsodie, kuilplastic, stro en strooisels blijft Koning zelfstandig doorzetten op locatie Winsum.

Vanwege het ontbreken van bedrijfsopvolging en de vele regels waarmee de veehouderij te maken heeft, heeft H.W. Koning doen besluiten een stap terug te doen. Koning en ABZ Diervoeding zijn geen onbekende van elkaar. Vijftig jaar geleden is de samenwerking tussen beiden al gestart.

Vanaf 2 december zullen alle activiteiten met betrekking tot mengvoeders, enkelvoudige voeders, ruwvoeders en kunstmeststoffen en de bijbehorende advisering overgedragen worden aan ABZ Diervoeding.

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.