Bedrijfsnieuws

Bartelds kandidaat-opvolger Siem Jan Schenk

Akkerbouwer en pluimveehouder Jakob Bartelds uit het Drentse Tweede Exloërmond is kandidaat voor het voorzitterschap van LTO Noord. Het Algemeen Bestuur heeft hem voorgedragen voor deze functie. Als de ledenraad akkoord gaat, wordt Bartelds de opvolger van Siem Jan Schenk, die vorig jaar vertrok.
Gelet op zijn persoonlijkheid, kennis en bestuurlijke ervaring is het Algemeen Bestuur ervan overtuigd dat Jakob Bartelds de bestuurlijke leiding van LTO Noord op zich kan nemen, laat de landbouworganisatie weten. Bartelds is een ervaren bestuurder en geen onbekende binnen de agrarische wereld. Ook binnen LTO Noord is de heer Bartelds actief geweest als bestuurder. De 58-jarige Bartelds was jarenlang het gezicht van de zetmeelaardappelteelt binnen LTO Nederland en lid van de vakgroep akkerbouw van LTO Noord en één van diens voorgangers NLTO.

Bartelds
Foto: RTV Drenthe

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?