Bedrijfsnieuws

Directie ForFarmers verandert

Inkoopdirecteur en directielid van ForFarmers Steven Read wordt per 1 januari 2017 ook logistiek directeur. Dat meldt Melkvee.nl. Read neemt de taken over van Nico de Vos, de huidige operationeel en logistiek directeur.
De Vos heeft besloten na een dienstverband van 28 jaar bij ForFarmers zijn directiefunctie neer te leggen. Omdat de taken van De Vos veel raakvlakken hebben met de aandachtsgebieden van de inkoopdirecteur, is besloten om beide functies per 1 januari 2017 samen te voegen tot een nieuwe: director Supply Chain. (Mlekvee.nl)

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook Linkedin

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?