Bedrijfsnieuws

Adrie van der Ven nieuw directielid ForFarmers

Adrie van der Ven is per 1 februari 2016 de nieuwe COO in de de directie van ForFarmers. In zijn rol als COO is Van der Ven verantwoordelijk voor de activiteiten in België en Duitsland, en de verdere internationale groei van ForFarmers.
Momenteel is Van der Ven CEO van de business unit Animal Nutrition bij Louis Dreyfus Commodities in Singapore. Daarvoor heeft hij onder andere bij Hendrix UTD gewerkt, toen het nog een onderdeel vormde van Nutreco, als inkoopdirecteur diervoeders.
Van der Ven wordt de opvolger van Ronald van de Ven, COO ForFarmers Duitsland en België. Ronald van de Ven is sinds 2012 lid van de directie van ForFarmers. In gezamenlijk overleg is besloten dat hij zich gaat oriënteren op een nieuwe uitdaging buiten ForFarmers. Hij zal zijn taken in de komende periode overdragen aan zijn opvolger, zo meldt ForFarmers. (ForFarmers / AgriHolland)
 

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?