Bedrijfsnieuws

Fancom en PigTek samen verder

Fancom en PigTek slaan de handen ineen om samen een compleet pakket van stalinrichting, voersystemen en stalautomatisering aan te kunnen bieden aan varkenshouders wereldwijd.

Showroom Fancom_Porcon_ChoretimeDe voersystemen van PigTek zijn aan het Fancom productenpakket toegevoegd. Dat betekent dat het Intellitek zeugenvoerstation, het Farotek individueel kraamvoersysteem en de Rondomat sensorgestuurde biggenvoerautomaat vanaf volgend jaar verkocht worden onder de merknaam Fancom.

Het volledige pakket van stalinrichting wordt aangeboden onder de merknaam Porcon. Het betreffen: opfok- en berenhokken, zeugenligboxen en groepshuisvesting, kraamhokken, biggen- en vleesvarkenshokken en complete roostervloeren.

De voersystemen van het merk Chore-Time maken het pakket compleet. Dit pakket biedt: silo’s, vijzelsystemen, kettingtransportsystemen met dosatoren en diverse uitvoeringen droogvoerbakken.

Inmiddels is bij Porcon in Deurne een spiksplinternieuwe showroom  ingericht (zie foto) waar het complete pakket van stalinrichting én automatisering kan worden bekeken.

Fancom BV en PigTek Europe GmbH zijn zusterbedrijven en onderdeel van het Amerikaanse CTB, Inc., wereldwijd leider in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van systemen en oplossingen voor de pluimvee-, varkens- eierproductie- en graanindustrie.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?