Bedrijfsnieuws

Kai Kikkers nieuwe directeur Duynie Feed Nederland

Kai_Kikkers_DuynieDe Nederlandse diervoederdivisie van Duynie Group wordt vanaf 1 december aangestuurd door Kai Kikkers. Hij volgt daarmee Jeroen Rossy op die vanaf 1 februari vertrekt als directeur Duynie Feed Nederland en CCO van Duynie Group.

Kikkers heeft ervaring in de agrarische sector, zowel in de Nederlandse als Europese markt. De laatste 5 jaar binnen de vochtrijke diervoeders. Als directeur Duynie Feed Nederland zal hij leiding geven aan het managementteam van dit onderdeel van de Duynie Group.

De Duynie Feed divisie is onderdeel van Duynie Group dat bestaat uit 15 internationaal opererende handels- en productieondernemingen in Europa. De ondernemingen houden zich bezig met het tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de productie van levensmiddelen, dranken en bio-brandstof. Duynie Group heeft 275 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun.  (Foto: Duynie)

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?