Bedrijfsnieuws

HAS Hogeschool opent nieuwe praktijkfaciliteit

De HAS Hogeschool heeft op vrijdag 17 april een nieuwe praktijkfaciliteit voor studenten op  ‘Hoeve Boveneind’  in Herwijnen geopend. De faciliteit is in samenwerking met melkveehouder Wilfred de Bruijn van VOF de Bruijn gebouwd.

HoeveBoveneindDe praktijkfaciliteit bestaat uit een leslokaal met 20 werkplekken. Het gebouw bevindt zich in het stallencomplex, waardoor theorie en praktijk hand in hand gaan. Daarnaast zijn moderne automatiseringssystemen voor de veeteelt geplaatst, de gegevens die beschikbaar komen kunnen gebruikt worden  voor praktijkonderzoek.

De faciliteiten zijn bedoeld voor onder meer studenten Dier- en veehouderij, Toegepaste Biologie, Bedrijfskunde en agribusiness en Geo Media & Design.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook Linkedin

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?