Bedrijfsnieuws

Nutriprof neemt deel activiteiten over van Cargill

NutriprofCargill verkoopt de Belgische activiteiten in de productie en distributie van veevoer voor herkauwers aan Nutriprof.  Dat meldt Nutriprof. De Belgische onderneming neemt de productie van likemmers in Villers-le-Bouillet over inclusief de werknemers van deze vestiging.

Verder wordt Nutriprof verantwoordelijk voor de distributie in België van andere voederproducten voor herkauwers van Cargill en krijgt het bedrijf de rechten op de merknaam Math’s. De Belgische activiteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, evenals het beheer van de product portfolio blijven onderdeel van Cargill.

Nutriprof blijft actief in Villers-le-Bouillet. Boudewijn Morelissen, de Managing Director van Nutriprof, geeft aan dat ‘het een unieke kans is om dit bedrijf als een onafhankelijke onderneming verder te ontwikkelen. Ons doel is om het bedrijf nog dichter bij de klanten te brengen en bovendien optimale flexibiliteit te kunnen aanbieden. We zijn ook enthousiast om Cargill als partner te behouden om toegang te hebben tot producten en know-how van topkwaliteit.’

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?