Bedrijfsnieuws

Summerschool ‘Varkens houden in 2025’

HAS Hogeschool en CAH Dronten organiseren in samenwerking met Varkens Innovatie Centrum Sterksel de 6e editie van de Summerschool ‘Varkenshouden in 2020’.  De Summerschool zal plaatsvinden van maandag 6 juli tot en met vrijdag 17 juli 2015 op VIC Sterksel.

De cursus is gericht op medewerkers in de periferie van de varkenshouderijketen en ouderejaarsstudenten van hogere agrarische opleidingen en universiteiten.

Net als de 5 voorgaande edities biedt de Summerschool een gevarieerd programma aan waarin diverse zoötechnische en economische aspecten van de varkenshouderij aan bod komen. Tijdens de excursies en presentaties geven experts uit het bedrijfsleven alle ins en outs over actuele thema’s in de sector. Er zijn diverse bedrijven betrokken bij de cursus, enerzijds door sprekers te faciliteren en anderzijds door deelname van medewerkers.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?