Bedrijfsnieuws

Proflex en Swaans Beton slaan handen ineen

Proflex_beton_vierkantProflex is een nieuwe speler op de markt van de stallenbouw. Samen met Swaans Beton ontwerpt en produceert Proflex innovatieve betonvloeren voor zowel de rundvee- als de varkenshouderij. Op de foto slaan John Swaans (links), directeur van Swaans Beton en Eric Jans, eigenaar van Proflexbeton, letterlijk de handen ineen.

In de samenwerking zal Swaans Beton de door Proflex ontwikkelde stalvloeren vervaardigen. Proflex heeft de exclusieve verkooprechten voor alle betonnen stalvloeren geproduceerd door Swaans Beton in de varkenssector. En in België en Duitsland heeft Proflex de exclusieve verkooprechten van het hele agrarische assortiment van Swaans Beton. De verkoop van alle betonnen producten van Swaans Beton anders dan voor de varkenssector in Nederland, houdt Swaans Beton in eigen hand.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?