Bedrijfsnieuws

Peter Broeckx nieuwe voorzitter CRV

Peter Broeckx 2015_CRV_vierkantPeter Broeckx (51) uit het Vlaamse Dessel is de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van CRV. Hij werd op 12 maart benoemd. De benoeming van Broeckx staat niet op zichzelf. In de besturen van de eigenaren van CRV, de coöperatieve organisaties CR Delta (Nederland) en VRV (Vlaanderen), vond een flink aantal benoemingen plaats.

In de ledenraad van CR Delta werden 14 nieuwe leden benoemd. Linda de Groot (48) uit Rossum werd benoemd als lid van het hoofdbestuur van CR Delta. Zij volgt Pieter van der Grift uit Bunnik op. Als lid van het hoofdbestuur wordt zij tevens commissaris binnen de raad van commissarissen van CRV. Daarmee is zij de eerste vrouwelijke commissaris van CRV.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?