Bedrijfsnieuws

Roy Strikkeling nieuwe marketingmanager bij Topigs

Roy_StrikkelingRoy Strikkeling (40) is per 18 augustus 2014 benoemd tot marketingmanager en accountmanager bij TOPIGS. Hij wordt verantwoordelijk voor de marketing van Topigs en haar producten en diensten en zal relaties onderhouden met grote accounts.

Strikkeling heeft ervaring in de varkenshouderij en -fokkerij. In zijn vorige functie was hij productmanager bij Schippers Europe. Daarvoor was hij werkzaam als area sales manager bij een fokkerij organisatie.

“De benoeming van Roy Strikkeling past bij de nieuwe manier van werken die we als Topigs aan het uitrollen zijn. Met zijn ervaring en kennis past hij perfect bij wat we voor ogen hebben om de huidige en zeker de varkenshouder van de toekomstig goed van dienst te zijn. ’’ stelt Jean-Marie van Oort, directeur Topigs Nederland.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook Linkedin

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?