Algemeen

Top 3 Beste Werkgever neemt oorkonde met trots in ontvangst

Agrifirm, ForFarmers Hendrix en Friesland Campina zijn volgens studenten van vier hogescholen en twee universiteiten de Beste Werkgever 2014. Op donderdag 25 september hebben de winnaars de V-focus oorkondes met veel trots, enthousiasme en blijheid in ontvangst genomen.

DSC_3644[1]
V-focus redacteur Frank de Vries overhandigt de oorkonde aan HR-directeur Emiel Berg (rechts met oorkonde) van winnaar Agrifirm. De complete HRM-afdeling was aanwezig.
Was Agrifirm in 2013 nog tweede, dit jaar is het bedrijf volgens studenten de meest aantrekkelijke werkgever. En er wordt veel gedaan om talenten in huis te halen. ‘Oud of jong, alle talent is welkom’, wordt er aan de grote vergadertafel gezegd. Voor de jongeren probeert Agrifirm in het voorjaar een evenement te organiseren waarbij zowel het bedrijf jongeren kan leren kennen die wellicht later van waarde kunnen zijn.

Jaap Loohuis neemt namens ForFarmers Hendrix de oorkonde in ontvangst uit handen van redacteur Jasper Lentz
HR Support Officer Jaap Loohuis (rechts) neemt namens ForFarmers Hendrix de oorkonde in ontvangst uit handen van redacteur Jasper Lentz

ForFarmers Hendrix groeit en wil blijven groeien. Daarvoor is de onderneming voor een deel afhankelijk van starters. Om die reden worden de lijntjes tussen Lochem en Wageningen UR kort gehouden en hoopt ForFarmers talenten al in een vroeg stadium te ontdekken en binnen te halen.

Annemieke Berends showt de oorkonde in de entreehal van Friesland Campina in Amersfoort.
Manager corporate recruitment Annemieke Berends showt de oorkonde in de entreehal van Friesland Campina in Amersfoort.

Friesland Campina completeert de Top 3 Meest Aantrekkelijk Werkgever. Het bedrijf is voor allerlei afdelingen altijd op zoek naar jonge talentvolle mensen. En om de talenten binnen te halen probeert Friesland Campina mensen op een zo jong mogelijke leeftijd te coachen. Enige invloed op het onderwijs speelt daarin een belangrijke rol, want met een juist vakkenpakket wordt de kans op een baan bij Friesland Campina groter.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?