Algemeen

Pierre van Oort Beste bedrijfsadviseur van 2013

Pierre van Oort Bedrijfsadviseur van het JaarPierre van Oort van ForFarmers Hendrix is gekozen tot Beste bedrijfsadviseur van het jaar 2013. De jury maakte dit op 5 februari bekend tijdens de jaarlijkse conferentie van Agrivaknet. “Het eerste wat we gedaan hebben na de bekendmaking is met de genomineerden en partners de kroeg in duiken”, vertelt Van Oort.

Naast Pierre van Oort waren ook Raymond Derks van de ZLTO en Patrick van den Hurk van Coppens Diervoeding genomineerd. Agrivaknet was voor de verkiezing op zoek naar adviseurs die de A- en B-klanten – de hoogste segmenten wat betreft het bereiken van de bedrijfsdoelen – van ‘hun’ bedrijf het best kunnen bedienen. De vakjury vond dat alle drie de genomineerden winnaar waren, maar oordeelde uiteindelijk dat Pierre van Oort de persoon is die het meest compleet inhoud geeft aan dit profiel.

Van Oort gaf eerder in een interview met V-focus al aan dat hij zich “comfortabel” voelt bij A-ondernemers. “Ik kan goed met hen communiceren en zoek graag met hen de diepgang.” Dat hij veel A-klanten heeft komt volgens Van Oort vooral doordat hij zelf een melkveebedrijf heeft. “Dat is mijn kracht. Ik ben boer onder de boeren en ondernemer onder de ondernemers. De A-klant is ondernemend  en vooruitstrevend. Mijn ambitieuze instelling past daarbij.”

Nieuw dit jaar was dat er ook een publieksprijs uitgereikt werd. De aanwezigen op de Agrivaknet-conferentie konden stemmen op de genomineerden. De winnaar van de publieksprijs is Patrick van den Hurk van Coppens Diervoeding.

Van links naar rechts: Raymond Derks, Patrick van den Hurk (publiekswinnaar) en Pierre van Oort (beste bedrijfsadviseur 2013).
Van links naar rechts: Raymond Derks, Patrick van den Hurk (publiekswinnaar) en Pierre van Oort (beste bedrijfsadviseur 2013).

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?