De Heus versterkt positie in Vietnam

Diervoederfabrikant De Heus heeft met de overname van het Vietnamese bedrijf Masan haar positie in de Aziatische land versterkt. De Heus, met het hoofdkantoor in Ede, neemt alle diervoederactiviteiten van Masan over.

Tot de overname behoren 13 diervoederfabrieken en 1 premix fabriek met een gezamenlijke productiecapaciteit van 4 miljoen ton. Als onderdeel van de overeenkomst zijn De Heus en Masan meerdere lange termijn contracten overeengekomen voor de levering van varkens en diervoer door De Heus aan Masan.

Door de samenvoeging van beide bedrijven ontstaat het grootste diervoederbedrijf op de onafhankelijke Vietnamese diervoedermarkt. Gabor Fluit, CEO van De Heus Asia: “Wij zijn bijzonder verheugd met deze acquisitie. Het markeert voor ons een nieuwe mijlpaal.”

Foto: De Heus

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.