Bedrijfsnieuws

ForFarmers boekt beter bedrijfsresultaat

ForFarmers heeft in het eerste half jaar van 2020 een hoger bedrijfsresultaat gerealiseerd. Het resultaat is 34,6 procent hoger dan in dezelfde periode vorig jaar en dat kwam vooral door kostenbesparingen. De winst nam met 80,7 procent toe tot 21,5 miljoen euro.

De voederfabrikant heeft over eerste halfjaar van 2020 in totaal 4,8 miljoen ton voeders afgezet. Dat is 5,6 procent minder dan in de eerste helft van 2019. Het volume aan afgezette mengvoerders viel met 4,9 procent terug tot 3,4 miljoen ton. De brutowinst verbeterde met 2,5 procent tot 219,5 miljoen euro.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?