Bedrijfsnieuws

Eise van der Sluis directeur LTO-Noord

Eise van der Sluis (49) staat vanaf 1 september 2018 aan het roer als directeur/algemeen secretaris bij Land- en Tuinbouw Organisatie Noord (LTO Noord). Van der Sluis volgt Roland Kip op die de organisatie begin dit jaar verliet.

Van der Sluis neemt daarmee afscheid van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Vanuit het SNN leverde Van der Sluis een belangrijke bijdrage aan het vernieuwen van de noordelijke samenwerking tussen bedrijven, onderwijs, overheden en maatschappelijke organisaties. Het SNN voert naast Europese en Rijkssubsidies steeds vaker de subsidiedienstverlening uit voor individuele provincies, gemeenten en overheidsinstanties en levert daarbij maatwerk.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?