Bedrijfsnieuws

Imelda Gielen nieuwe voorzitter Voederwaarde.nl

Per 28 maart 2018 heeft Harry Vahl zijn functie als onafhankelijk voorzitter overgedragen aan Imelda Gielen. Gielen heeft na haar studie diervoeding aan Wageningen UR bij meerdere mengvoerleveranciers een ruime ervaring opgebouwd op het vlak van kwaliteitsborging en nutritie.

Voederwaarde.nl is een vrijwillig controlesysteem van Nederlandse mengvoerbedrijven en boerenorganisaties, dat vanaf 2010 actief is in de markt. VoederWaarde.nl is het enige keurmerk in Nederland dat de voederwaarde bij de deelnemende mengvoerbedrijven borgt en dit aantoonbaar maakt door onafhankelijk toezicht. Uit marktonderzoek is bekend dat extern toezicht op de voederwaarde door 80 procent van de veehouders als belangrijk wordt ervaren.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?