Bedrijfsnieuws

Van Dun Advies neemt adviesbureau van Gerwen over

Van Dun Advies heeft haar werkterrein uitgebreid door de overname van Van Gerwen Advies VOF te Reek. Hiermee is Van Dun Advies in geheel Zuid-Nederland actief op het gebied van ruimtelijke ordening, ontwerp, bouw- en milieukunde.

Van Gerwen en Van Dun zijn beide ruim 25 jaar actief in hetzelfde vakgebied. Van Gerwen vanuit haar kantoor in Reek, Van Dun vanuit kantoren in Ulicoten en Someren. Van Gerwen Advies wordt omgedoopt naar Van Dun & Van Gerwen BV.

Eerder dit jaar startte Van Dun Advies al een samenwerking met Krijger Advies. Onder de naam Krijger & Van Dun Omgevingsjuristen biedt dit onderdeel oplossingen bij vraagstukken op het gebied van omgevingsrecht.

De totale Van Dun Advies groep bestaat met deze overname uit ruim 45 medewerkers, verdeeld over vier bedrijfsonderdelen: Van Dun Advies en Van Dun & Van Gerwen (ruimtelijke ordening, ontwerp, bouw- en milieukunde), Verschel & Van Dun (rentmeesters) en Krijger & Van Dun (omgevingsjuristen).

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?