Bedrijfsnieuws

Wout Dekker commissaris bij FrieslandCampina

Op 1 juli is Wout Dekker toegetreden tot de raad van commissarissen van Koninklijke FrieslandCampina N.V. Hij wordt tevens voorzitter van de remuneratie- en benoemingscommissie. Hij vervult de vacature die is ontstaan door het vertrek, wegens gezondheidsredenen, van Peter Elverding uit de raad van commissarissen per 12 april 2017.

Dekker is momenteel voorzitter van de raad van commissarissen van Randstad Holding en het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Van 2010 tot 2016 was hij voorzitter van de raad van commissarissen van Rabobank en van 2007 tot 2014 lid van de raad van commissarissen van Macintosh Retail Group. Van 2000 tot 2012 was hij chief executive officer en voorzitter van het bestuur van Nutreco.

De benoeming van Dekker geldt voor de periode 1 juli 2017 tot in december 2020. De Centrale Ondernemingsraad heeft ingestemd met zijn benoeming.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?