Bedrijfsnieuws

Joost Sliepenbeek nieuwe CFO bij Vion Food

Joost Sliepenbeek (51) wordt per 1 mei benoemd tot financieel directeur (CFO) van Vion Food. Hij volgt Jacques Straathof op die zich zal gaan toeleggen op een aantal strategische business improvement projecten.

Sliepenbeek komt over van de Van Gansewinkel Groep. Sliepenbeek begon zijn loopbaan bij De Vleeschmeesters, dat later door Vion Food is overgenomen, en een lange tijd gewerkt bij Grootverbruik van Ahold, later opgegaan in Deli XL. Verder heeft Sliepenbeek gewerkt als CFO bij onder andere Albert Heijn, Ahold, Hema en C1000.

Gedurende 2014 werd de samenstelling van de Raad van Commissarissen van Vion Food al aangepast met de komst van vijf nieuwe commissarissen. Onder leiding van interim CEO Tom Heidman wordt momenteel verder gewerkt aan een goede basis, zodat een nieuw te benoemen CEO zich straks kan richten op het aansturen van Vion Food.

Vion Food meldt dat het probeert rond de zomer een nieuwe CEO te benoemen.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?