Column

Computer says NO

Elzo_KannekensV144 dozen, in totaal 42 kuub, dat is ons leven. In 15 minuten berekend door de iPad van de ‘adviseur’ van het verhuisbedrijf. “In 4 uur trekken we je huis leeg en in 6 uur staat alles in het nieuwe huis.” En weg was hij weer, op naar de volgende unieke klant die persoonlijke aandacht krijgt.
Nu weet ik dat ons gezin met twee kinderen, hond, kat en een stationwagen veel gelijkenis vertoont met heel wat andere gezinnen in dit land, toch was deze ‘persoonlijke aandacht’ van de verhuisadviseur teleurstellend. De iPad dicteerde het persoonlijk advies, met als boodschap: voor jou tien anderen, dus waar maak je je druk om?
Aandacht en advies, hele volksstammen binnen onze sector verdienen er hun brood mee. Miljoenen kilometers worden gereden om op de boer advies te geven. Maar wat is deze aandacht waard als de werkelijke gesprekspartner het scherm op de keukentafel is. Gestandaardiseerde bedrijfsgezondheidsplannen en daaruit volgende bedrijfsbehandelplannen of ruwvoerwinplannen met ondersteunende bemestingsplannen zijn gemiste kansen voor daadwerkelijk expertadvies en ondermijnen de ingeslagen weg van bedrijfsgebonden verbetering.
Door de iPad aan de kant te leggen, uw expertise de ruimte te geven en samen een echt plan te maken, kunnen we stappen zetten. Zo wordt een verplicht nummertje een waardevol moment om zaken te doen.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?