Bedrijfsnieuws

Spreeuwenberg nieuwe commercieel manager Topigs

SpreewenbergGer Spreeuwenberg (48) wordt per 18 augustus 2014 benoemd tot Commercieel Manager Nederland. Spreeuwenberg is afkomstig van Vion. Dat meldt PigBusiness.

Hij gaat leiding geven aan de commerciële afdeling die verantwoordelijk is voor relatiebeheer en sales van Topigs en Varkens K.I. Nederland. Spreeuwenberg rapporteert aan Jean-Marie van Oort, directeur van Topigs Nederland.

In zijn vorige functie was Spreeuwenberg districtsmanager bij Vion Farming en verantwoordelijk voor de aansturing van de binnen- en buitendienst. Daarvoor was hij werkzaam bij fokkerij-organisatie Dumeco Breeding in diverse functies.

“Met de benoeming van Ger Spreeuwenberg versterken we ons met een teamspeler die veel ervaring heeft met het omzetten van klantvragen naar oplossingen met toegevoegde waarde. Met deze ervaring past hij dan ook perfect bij de werkwijze van onze organisatie”, stelt Jean-Marie van Oort.

Foto: PigBusiness

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?