Bedrijfsnieuws

Jacques Straathof nieuwe CFO VION Food

Afbeelding Straathof 30-04-2014VION Food maakt bekend dat ze de heer Jacques Straathof (52) heeft benoemd als Chief Financial Officer (CFO). Jacques Straathof start per 19 mei 2014 in zijn nieuwe functie en gaat rapporteren aan Michiel Herkemij, CEO VION Food, en wordt lid van de Management Board van VION Food.

In zijn loopbaan heeft Jacques Straathof binnen Food en Retail verschillende leidinggevende financiële posities vervuld. Hij is onder andere CFO voor Ahold Spanje en CFO van de Sperwer Groep (PLUS en Spar) geweest.

Michiel Herkemij CEO VION Food: “Jacques Straathof brengt veel nationale en internationale ervaring mee in de Management Board van VION Food. Hij is een allround financiële professional met een bewezen track-record in complexe turn-arounds, ik ben blij dat hij ons team komt versterken.”

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?