Bedrijfsnieuws

Piet Hilarides volgt Freek Rijna op

Freek Rijna, chief operating officer van de FrieslandCampina business group Consumer Products Asia, zal zijn werkzaamheden voor FrieslandCampina per 31 december 2014 beëindigen. Piet Hilarides, momenteel nog chief operating officer business group FrieslandCampina Cheese, Butter & Milkpowder, zal de taken van Freek Rijna per 1 januari 2015 overnemen. De opvolger van Piet Hilarides zal in het najaar van 2014 bekend worden gemaakt.

Board FrieslandCampina 2014foto: Harry MeijerFreek Rijna was sinds 1 januari 2009 chief operating officer, eerst van de business group Consumer Products Europe en sinds 1 januari 2013 van de business group Consumer Products Asia in Singapore. Het was voorzien dat Freek Rijna deze functie twee jaar zou vervullen. Rijna heeft sinds 1994 diverse functies vervuld als managing director van onder andere Friesland Asia Pacific en Friesland Foods Western Europe.

Piet Hilarides is sinds 1 januari 2009 chief operating officer van de business group Cheese, Butter & Milkpowder. Hij werkt sinds 1994 voor FrieslandCampina.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook Linkedin

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?