Bedrijfsnieuws

Rob Dortland voorzitter Skal Biocontrole

Rob Dortland is per 20 maart 2014 benoemd tot voorzitter van het bestuur van Skal Biocontrole, de toezichthouder voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Dortland volgt Suzanne van der Pijll op, die na tien jaar als bestuurslid haar termijn erop heeft zitten. Dortland was de afgelopen 4 jaar vicevoorzitter van Skal Biocontrole.

Dortland_SkalDirecteur Margreet van Brakel zegt over de benoeming: “Rob Dortland heeft veel politieke en bestuurlijke ervaring, ook op gebied van toezicht op voedselkwaliteit. Dat is ideaal met alle actuele politieke discussies die spelen over voedselveiligheid en de wijze waarop toezicht georganiseerd moet worden.”

Rob Dortland is blij met zijn benoeming: “Ik zal, na vier jaar als vicevoorzitter, heel graag als voorzitter bijdragen aan de betrouwbaarheid van het biologische product.”

(Foto: Skal)
Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook Linkedin

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?