Bedrijfsnieuws

Hogere omzet voor Alfa Accountants

Financieel gezien was er reden tot tevredenheid bij Alfa Accountants en Adviseurs over het jaar 2021. De omzet groeide vorig jaar met 4,3 procent naar 98,9 miljoen euro. Ook het resultaat na belastingen scoorde met 8,4 miljoen euro hoger dan ooit, blijkt uit het jaarverslag.

Alfa profiteerde in 2021 van de verdere groei van de economie. Het aantal faillissementen vorig jaar in Nederland is minimaal geweest. De accountants- en adviesorganisatie laat al een paar jaar een stabiele stijging zien. Arnoud Bosch, CFO Raad van Bestuur van Alfa: “We zien al jaren een stijgende groei in onze omzet. Enerzijds is dit autonome groei en anderzijds komt dit aandeel voort uit adviesomzet.” Alfa sloot vorig jaar af met 35 vestigingen en ruim 1.000 medewerkers. Alfa ontkomt niet aan de trend dat ook de accountancy kampt met vacatures die moeilijk zijn in te vullen.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?