Achtergrond | Algemeen

Melken voor Morgen: 14 oktober 2021

Sinds het einde van het quotumtijdperk is er veel veranderd voor melkveehouders en nog steeds zijn de vooruitzichten troebel. De coronacrisis heeft er een flinke schep onzekerheid bovenop gedaan doordat veel trends, zoals oog voor klimaat en dierwelzijn, in stroomversnelling raakten.

Meer dan ooit is nu de vraag hoe het melkveebedrijf van de toekomst eruitziet. Tijdens het evenement Melken voor Morgen verwerft u inzichten over ontwikkelrichtingen voor uw melkveebedrijf. Aan het woord komen vier sprekers waaronder voedingsadviseur Henry van Ittersum over het voeren van hoogproductieve koeien met minder soja en kunstmest, en gewas- en bodemspecialist René Jochems over het verbeteren van de bodem met goede drijfmest. De andere sprekers vindt u hier.

Hybride evenement

Melken voor Morgen vindt plaats bij evenementenlocatie De Boerinn in Kamerik, Melken voor Morgen is een hybride evenement. Dat betekent dat u er bij kunt zijn, uiteraard conform de dan geldende coronaregels. Heeft u aan abonnement op het vakblad Veearts, Veehouder & Veearts, V-Focus, Veehouderij Techniek of Elite, dan kunt u het evenement met een mooie korting bijwonen.

Naast live kan het evenement ook online gevolgd worden tegen een gereduceerd tarief. Immers is de verwachting dat een volle zaal vanwege de coronaperikelen wellicht niet mogelijk is. Vakbladabonnees volgen het evenement online kosteloos.

In het live evenement wordt uiteraard voorzien in koffie, thee, een lunch en een hapje en een drankje na afloop. De deuren gaan om 9,30 uur open en om 10 uur opent de dagvoorzitter Melken voor Morgen. Rond 15.00 uur wordt het formele deel afgesloten.

U kunt zich aanmelden via www.melkenvoormorgen.nl. Houd uw abonneenummer bij de hand.

Over de auteur: Wilbert Beerling
Wilbert Beerling groeide op een melkveebedrijf op. Sinds 2011 werkt Wilbert bij AgriMedia waar hij nu zorg draagt voor de samenstelling van de vakbladen V-Focus...
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?