Bedrijfsnieuws

Landwirtschaftsverlag neemt meerderheidsbelang in AgriDirect

Landwirtschaftsverlag Münster heeft een meerderheidsbelang genomen in AgriDirect BV. Begin maart zijn de contracten getekend in Münster.

Landwirtschaftsverlag Münster behoort, met meer als 600 medewerkers in binnen- en buitenland, tot de grotere mediabedrijven van Duitsland. LV Münster publiceert tijdschriften, boeken en nieuwe media specifiek gericht op de agrarische sector en voedingsindustrie.
AgriDirect is al jaren actief op het gebied van direct marketing in de agrarische sector met eigen agrarische databestanden in Nederland, België, Duitsland, Polen, Oostenrijk en de UK. AgriDirect zal blijven opereren onder de huidige naamvoering en vanuit de bestaande locaties in Roggel (NL), Viersen (DE) en Poznan (PL).

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?